fbpx

Over mij

Hi, ik ben Joyce!

Newbornfotograaf, gezinsfotograaf, loveshootfotograaf, kinderfotograaf in Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Pijnacker, Delft en Zoetermeer.

Mijn verhaal

Wie ben ik

Ik heet Joyce Molenaar-Hoek, gelukkig getrouwd met Pascal en mama van 3 mooie kinderen, Robyn, Danique en Kay. We wonen in Berkel en Rodenrijs.

16 jaar heb ik met veel liefde in de kinderopvang gewerkt, 9 jaar op een kinderdagverblijf en 7 jaar thuis als gastouder tot 2020. Toen werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Tijdens mijn werk als gastouder kreeg ik de affiniteit met fotografie. Met bepaalde thema’s zoals valentijn, pasen of kerst zette ik mijn eigen kids en de gastkindjes op de foto. Dit werd altijd zeer gewaardeerd door de ouders.

Toen ik voor het eerst tante werd, in juni 2018, mocht ik voor het eerst een newbornshoot doen. Geweldig vond ik dit! Een half jaartje later kreeg ik een nichtje en mocht ik het nogmaals ondervinden. Wat zou dit leuk zijn als ik dit als beroep zou kunnen doen dacht ik toen! 

En zo begon mijn reis naar de professionele fotografie! En geloof me je bent echt nooit uitgeleerd!

Mijn grote droom is om zelf ooit een fotostudio te kunnen openen. Tot de tijd tover ik mijn woonkamer om tot studio of voor een newbornshoot ben ik jouw fotograaf aan huis.

Mensen omschrijven mij als een rustig persoon. Door mijn vele jaren ervaring in de kinderopvang weet ik wel hoe ik met kinderen om moet gaan. De 1 treed meteen naar de voorgrond en de ander heeft net iets langer nodig om te ontdooien. Geen probleem daar neem ik gewoon de tijd voor. Door mijn rustige maar vriendelijke uitstraling komt het dan vaak wel goed :D. Daarom omschrijven mensen mij als een kindvriendelijke fotograaf!

Mijn stijl

Licht - fris

spontaan

Loveshoot Berkel en Rodenrijs Fotograaf Berkel en Rodenrijs
Fotograaf Berkel en Rodenrijs

Ik houd van lichte maar kleurrijke foto’s. Ik ben een grote liefhebber van de natuur en zijn prachtige kleuren. Tijdens mijn werk maak ik voornamelijk gebruik van natuurlijk daglicht.

Spontaan staat voor mijn persoonlijkheid en de manier waarop ik gezinnen het liefst op de foto zet.

Gezinsfotograaf gezinsshoot Berkel en Rodenrijs Joyce Molenaar Fotografie

Mijn droom

Mijn droom

Mijn droom is om ooit een eigen studio te kunnen openen.

Nu de kinderen nog thuis wonen heb ik ook geen kamer over, gelukkig ook maar want ik zou ze voor geen goud al willen missen. 😀 Tot die tijd bouw ik mijn woonkamer (rook en huisdiervrij) om tot studio of kom ik, bij newborn en cakesmash, indien gewenst bij jou thuis.