fbpx

Informatie

Newborn fotografie Berkel en Rodenrijs

Newbornshoot

Ahhh!!!! Wat is zij/hij daar nog klein!! Ze worden zo snel groot, deze bijzondere tijd wil je toch prachtig laten vastleggen.

Zoals je op de homepagina hebt gelezen kom ik als newborn fotograaf Berkel en Rodernijs voor een newbornshoot aan huis. Ben je woonachtig in Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Pijnacker, Bleiswijk, Zoetermeer of Delft dan kan je  kiezen voor een newbornshoot aan huis. Rotterdam is ook mogelijk, mits er goede parkeergelegen zijn. Vanaf pakket compleet hoef je hier niks extra’s voor te betalen. Bij het basispakket betaal je hier 50 euro extra voor.

Geposeerde newbornshoot

Je bent zwanger of net bevallen van harte gefeliciteerd!

Je kan vast niet wachten om de kleine te ontmoeten. De tijd gaat zo hard en ze worden zo snel groot, als mama van 3 kan ik het weten!

Het is zo’n bijzondere tijd als ze nog zo klein zijn dat wil je toch mooi laten vastleggen d.m.v. een geposeerde newborn shoot?!

Wat is een geposeerde newbornshoot?

Dat houd eigenlijk dat ik jullie newborn in verschillende poses op een beanbag leg. Voetjes onder het kontje, handjes onder het hoofdje, op de zij, op de rug enzovoort. Alles alleen wat de baby zelf toelaat.

Met newborn fotografie werk ik met verschillende props. Props zijn accessoires zoals mandjes en schalen. Ik vind het ook erg leuk om zelf props te maken. Dus heb je leuke ideetjes laat het me weten!

Tijdens onze kennismakingsgesprek, bij mij thuis, kan je uitzoeken welke newborn props je mooi vindt. En welke kleuren je wilt terug zien tijdens de newbornshoot.

Hoe ga ik te werk?

Na onze kennismaking weet ik wat jullie mooi vinden, welke props jullie willen gebruiken en met welke kleuren jullie willen werken tijdens de newbornshoot.

Je hebt ook aangegeven waar je wilt dat de newbornshoot plaats vindt. Dat kan bij jou thuis of bij thuis. Als je er voor kiest om de newborn shoot thuis te doen neem ik al mijn spulletjes mee. Anders bouw ik mijn huiskamer (dier- en rookvrij) om tot studio.

Licht bij newborn fotografie

Bij newborn fotografie is licht heel erg belangrijk. Ik fotografeerde eerst met daglicht of daglichtlampen maar behaalde daar niet de gewilde resultaten mee. 

Ik ben overgestapt naar flitsers, hierdoor zijn de foto’s altijd goed belicht en echt mooi scherp. De newbornshoot vindt bij voorkeur nog wel in een lichte ruimte plaats.

Het licht is het mooist tussen 10:00 uur en 15:00 uur. Ik neem alle tijd om de baby goed vast te leggen want je dierbaarste bezit moet er toch mooi op staan! Ik zal de baby nooit in een voor hem/haar oncomfortabele positie leggen, de baby bepaalt.

Alle tijd tijdens de newbornshoot

We volgen het ritme van jullie baby zo is er ook echt tijd om tussendoor te voeden. Het kan zo zijn dat je baby tijdens de shoot wat extra voeding nodig heeft om hem/haar een comfortabel gevoel te geven want een ontspannen baby staat er het mooist op.

Ook moet de ruimte goed verwarmd worden. Het liefst 26 graden zodat jullie kleintje zich comfortabel voelt als hij/zij weinig aan heeft. Ik neem ook altijd een verwarmingkje mee voor indien dat nodig is.

Foto’s met papa, mama, broertjes en/of zusjes zijn natuurlijk ook mogelijk.

Nog meer informatie? Kijk onder aan de pagina bij meest gestelde vragen, neem contact op via het contactformulier ook onder aan de pagina of DOWNLOAD DE NEWBORNGIDS HIER!

Prijzen

Basis

Max. 3 uur
200- Per shoot
 • settings op de beanbag*
 • settings met een props*
 • 10 digitale bestanden
 • selectie beelden in zwart wit
 • *aantal settings is afhankelijk van jullie newborn
 • Bij dit pakket kom ik niet gratis thuis, hier vraag ik 50 euro extra voor

Compleet

Max. 3 uur
275,- Per shoot
 • settings op de beanbag*
 • settings met props*
 • 15 digitale bestanden
 • selectie beelden in zwart wit
 • Canvas of plexiglas 40x30 of fotoalbum 15x20
 • * aantal settings is afhankelijk van jullie newborn
Populair

Luxe

Max. 3 uur
399,- Per shoot
 • settings op de beanbag*
 • settings met props*
 • 30 digitale bestanden
 • selectie beelden in zwart wit
 • Canvas of plexiglas 40x30
 • Album 20x15
 • * aantal settings is afhankelijk van jullie newborn .
Faq

Vragen over newbornfotografie

Een paar maanden voor de uitgerekende datum neem je contact met mij op zodat ik hier in de agenda rekening mee kan houden. In deze periode kunnen we ook uitzoeken wat je het mooist vindt qua kleur en decor. Heb ik net niet wat je zoekt kan ik het altijd kijken of het mogelijk is om te bestellen! Zelf props maken vind ik ook helemaal leuk. Ook heb ik een hele handige moeder die heel goed kan haken en zo hele schattige of stoere outfits creëert.

Wanneer de baby is geboren neem je nogmaals contact met mij op zodat we een afspraak kunnen plannen.  De newbornshoot neemt plaats wanneer de baby tussen de 6 en 21 dagen oud is. Dit is omdat de baby dan nog veel slaapt en gemakkelijker in verschillende posities, zoals de foetus houding, te leggen is. Je kunt bij mij langskomen of ik kom bij jou thuis, waar jij je het prettigst bij voelt. Wat ik ook belangrijk vind om te vertellen is dat de veiligheid altijd bovenaan staat! Ik zal de baby nooit in een bepaalde positie leggen waarin de baby zich niet comfortabel voelt. Ik laat de baby nooit zonder toezicht. De props waar ik mee werk verzwaar ik met gewichten zodat het nooit zomaar omvalt. Als de baby in een positie ligt waar ik een extra handje voor nodig heb zal ik dat altijd aan de ouders vragen.

De shoot duurt maximaal 3 uur het kan dus ook in een uurtje gepiept zijn :D. Het ligt er net aan hoe goed de baby slaapt. De mooiste foto’s worden gemaakt wanneer de baby goed ontspannen is, meestal is dit na een voeding en een lekker warm badje.

Om een baby weer rustig in slaap te krijgen maak ik gebruik van een speentje, deze wordt door de ouders zelf mee genomen. Ook als je geen speentje gebruikt is het voor de shoot wel erg prettig.

De na-bewerking en selectie doe ik dan achteraf in mijn eigen tijd, daar hoef je dus niet extra voor te betalen! Zo weet je altijd waar je aan toe bent. 

De foto’s krijg je in een galerij aangeboden zo kun je zelf kiezen welke foto’s je de mooiste vindt. Deze foto’s krijg je dan op hoge resolutie en zonder logo.

Mocht jouw baby een regeldagje hebben en het wil echt niet lukken dan verzetten we de newbornshoot naar een andere datum.

Voor vragen of boekingen

Voor informatie,  vragen of je boekingen

Stuur mij een bericht en ik neem contact met je op