fbpx

Informatie

Lifestyle newborn fotografie Berkel en Rodenrijs

Newbornshoot

Wil jij graag je newborn en je gezin, in huiselijke sfeer, vastleggen dan is lifestyle newbornshoot iets voor jou!

Lifestyle newborn shoot

Ben je zwanger of net bevallen en kom je hier een kijkje nemen?! Van harte gefeliciteerd!

Je gaat een hele speciale tijd tegemoet. De tijd gaat zo hard en ze worden zo snel groot! Wist je dat je maar 7 weken een newborn hebt.

Die 1e foto’s van je kleintje zijn zo schattig! Dat wil je toch mooi laten vastleggen d.m.v. een lifestyle newborn shoot?!

Wat is een lifestyle newbornshoot?

Voor een lifestyle newbornshoot kom ik bij jullie thuis. In de woon-, slaap- en babykamer maak ik liefdevolle foto’s van jullie als gezin en van de baby.  Omdat jullie vast heel veel liefde en tijd hebben besteed aan de babykamer maak ik daar ook detail foto’s.

Bij een lifestyle newbornshoot gaat het om ontspannen foto’s en ongedwongen foto’s. De liefde tussen jullie en jullie newborn staat bovenaan. Foto’s met broertjes, zusjes en huisdieren behoren ook zeker tot de mogelijkheid.

Als de baby tussen de 7 dagen en 4 weken oud is kun je een lifestyleshoot laten plaats vinden.

Lifestyle fotografie, Newborn lifestyle fotografie, Lifestyle berkel en rodenrijs

Hoe ga ik te werk?

Een lifestyle newbornshoot duurt tussen de 1.5 en 2 uur.

Heeft je baby al voorkeur voor een bepaald dagdeel dan kom ik wanneer de baby het rustigst is.

Bij een lifestyle shoot mag je baby wakker zijn. Het fijne van een lifestyle newbornshoot is dat je je baby lekker veel mag vasthouden.

Hoewel het natuurlijk een hele indrukwekkende en drukke tijd is staat een opgeruimd huis/achtergrond het mooist. Afleidende elementen kunnen ook ter plekken worden verplaatst.

Omdat ik een lichte stijl van fotografie heb komt deze stijl het mooiste uit met een licht interieur.  Dit kun je natuurlijk ook creëren door een licht kleurige sprei op je bed of bank te leggen. (Heb je deze niet in bezit kan ik er altijd 1 meenemen.) Mocht je meer van een warme stijl houden dan kan je dit ook bij mij aangeven en vragen naar de mogelijkheden. In de portfolio een aantal voorbeelden van een warme bewerking 

Licht bij lifestyle newbornshoot

Bij newborn fotografie is licht heel erg belangrijk. Wanneer er niet genoeg licht aanwezig is maak ik gebruik van flitser. Hierdoor zijn de foto’s altijd goed belicht en echt mooi scherp. 

Het licht is het mooist tussen 10:00 uur en 15:00 uur. Ik neem alle tijd om de baby goed vast te leggen want je dierbaarste bezit moet er toch mooi op staan!

Bij een lifestyleshoot hoeft je baby niet in posities gelegd worden dat mag natuurlijk wel. Op bed het bed van papa en mama is hier een mooie gelegenheid voor. Doordat ik ook geposeerde newbornfotografie aanbiedt  heb ik hier veel ervaring in.

Ik zal de baby nooit in een voor hem/haar oncomfortabele positie leggen, de baby bepaalt.

Alle tijd tijdens de lifestyle newbornshoot

We volgen het ritme van jullie baby zo is er ook echt tijd om tussendoor te voeden. Het kan zo zijn dat je baby tijdens de shoot wat extra voeding nodig heeft om hem/haar een comfortabel gevoel te geven want een ontspannen baby staat er het mooist op.

Wil je nog foto’s van je newborn met wat minder kleertjes aan dan is het belangrijk dat die ruimte waar de foto’s worden gemaakt goed verwarmd is.

Prijzen

Newborn Lifestyle

Basis

Max. 2 uur
225- Per shoot
  • 20 tot 30 digitale bestanden
  • selectie beelden in zwart wit
  • Album 15x20 (8 spreads) upgrade tegen meerprijs mogelijk

Vragen over newbornfotografie

Een paar maanden voor de uitgerekende datum neem je contact met mij op zodat ik hier in de agenda rekening mee kan houden.

Wanneer de baby is geboren neem je nogmaals contact met mij op zodat we een afspraak kunnen plannen.  De lifestyle newbornshoot neemt plaats wanneer de baby tussen de 7  dagen oud en 4 weken oud is. 

De shoot duurt maximaal 2 uur het kan dus ook in een uurtje gepiept zijn :D. Het ligt er net aan hoe comfortabel de baby zich voelt. De mooiste foto’s worden gemaakt wanneer de baby goed ontspannen is, meestal is dit na een voeding en een lekker warm badje.

De na-bewerking en selectie doe ik dan achteraf in mijn eigen tijd, daar hoef je dus niet extra voor te betalen! Zo weet je altijd waar je aan toe bent. 

De foto’s krijg je in een galerij aangeboden zo kun je zelf kiezen welke foto’s je de mooiste vindt. Deze foto’s krijg je dan op hoge resolutie en zonder logo.

Mocht jouw baby een regeldagje hebben en het wil echt niet lukken dan verzetten we de newbornshoot naar een andere datum.

Voor vragen of boekingen

Voor informatie,  vragen of je boekingen

Stuur mij een bericht en ik neem contact met je op