fbpx

,

Newbornshoot in Bergschenhoek aan huis

Het is alweer even geleden dat ik mijn laatste newborn shoot had. Als newbornfotograaf kom ik ook bij jullie thuis langs voor een shoot aan huis. Wie wilt dat nou niet! Lekker in je babybubbel blijven. Ben jij woonachtig in Bergschenhoek, Bleiswijk, Zoetermeer, Delft en natuurlijk Berkel en Rodenrijs dan kan je kiezen voor een newbornshoot aan huis. Deze newbornshoot was in Bergschenhoek

Ik kijk er erg naar uit om na de lockdown weer newborns te fotograferen!

Hoe ga ik te werk?

De familie van deze babyshoot leerde ik kennen doordat zij reageerde op mijn advertentie op facebook. Via messenger hadden we contact over de uitgerekende datum zodat ik deze kon inplannen in mijn agenda. Een paar weken voor de bevalling hadden we een afspraak bij mij thuis om te bepalen welke props en kleuren we voor de newbornshoot gingen gebruiken. Bij een newbornshoot aan huis kan ik natuurlijk en helaas niet alles meenemen. Ik maak o.a. gebruik van een beanbag/zitzak, mandjes en props die ik zelf heb gemaakt. Zelf ben ik dus geen lifestyle fotograaf maar ik pas geposeerde newbornfotografie toe.

Heb je iets leuks gezien of in gedachte en is het niet verkrijgbaar in de winkels dat zet ik graag mijn creativiteit in om het voor je te maken. Zoals ook dit hart op de foto heb ik zelf gemaakt.

Dit is wat ik mee moet nemen voor een newbornshoot aan huis

Voor een babyshoot heb ik meestal zo’n 3 uur nodig. Het kan natuurlijk ook sneller als de baby lekker door slaapt.

Voor deze newbornshoot in Bergschenhoek had ik niet veel reistijd, ik woon namelijk zelf in Berkel en Rodenrijs. ๐Ÿ˜€ Nadat alles was uitgepakt en uitgestald in de slaapkamer, dit was het lichtste plekje in huis, konden we beginnen met de shoot. De kleine dame was nog heerlijk wakker dus mocht ze eerst samen met haar broer op de foto.

Als een baby ingewikkeld of gewrapd wordt geeft dat voor de baby een veilig gevoel hierdoor vallen ze meestal snel in slaap. Deze dame had nog even een extra flesje nodig om weer helemaal slaperig te worden. Het komt vaak voor de baby’s tijdens zo’n shoot wat extra nodig hebben. Ook een speentje, ook al gebruik je ‘m daarna nooit meer, is tijdens een newbornshoot erg handig om de kleine lekker in slaap te krijgen.

Na de fles heeft ze vrijwel de hele shoot doorgeslapen. En kon ik prachtige plaatjes van haar schieten.

Wil jij dit ook!?

Ben je enthousiast geworden en wil jij ook een newborn shoot om deze bijzondere tijd voor altijd vast te leggen of wil je meer informatie? Neem dan eens een kijkje op mijn website www.joycemolenaarfotografie.nl

Ik ben druk bezig met een brochure voor newbornfotografie zodat je al een beetje kunt zien uit welke props je kunt kiezen. Nog even geduld…..