fbpx

Modeshoot

Als je al een beetje meer over mij weet, weet je dat ik geen uitdagingen uit de weg ga. Ik ben natuurlijk geen modefotograaf maar een fotograaf waarin het gezin centraal staat zoals, newborn, familie/gezin, cakesmash en loveshoots.

Een vriendin van mij, Marsha Wolters, start per 1 november met haar webwinkel www.cilivia.nl. Omdat Marsha een fotograaf zocht om haar collectie te shooten klopte ze bij mij aan. En natuurlijk wil ik die uitdaging dan aan gaan. En zeker voor een vriendin!

Marsha en ik kennen elkaar al best wel lang, vroeger hebben we samen op hetzelfde kinderdagverblijf gewerkt. Toen ik naar Berkel en Rodenrijs verhuisde ben ik uiteindelijk voor mezelf begonnen als gastouder. Een aantal jaar later verhuisde Marsha ook naar Berkel en prompt in dezelfde straat. Zij en haar man waren op zoek naar een gastouder en zo kwamen we elkaar weer tegen. Zo is onze vriendschap gegroeid. Nu zijn we ook weer ‘collega’s’, maar dan vanuit onze eigen ondernemingen. Ik als fotograaf en zij als eigenaresse van een webwinkel. Heel fijn om elkaar te steunen omdat we in hetzelfde proces zitten van een eigen nieuwe onderneming opstarten.

Als je onze social pagina’s liked en in de gaten houdt zal je leuke acties voorbij zien komen:

https://www.facebook.com/joycemolenaarfotografie

https://www.facebook.com/Cilivia.nl/

Zo kan je bijvoorbeeld bij Cilivia.nl shoppen met een korting als je bij mij een shoot boekt. Zodat je je altijd mooi en prettig voelt tijdens een shoot.

Ik hoop je snel een keer te ontmoeten!