fbpx

Gezinsshoot Henschotermeer

Afgelopen zaterdag ging ik voor het eerst naar het Henschotermeer voor een gezinsshoot. Nadat ik van aantal fotografen deze tip al had gelezen wilde ik het met mijn eigen ogen eens zien. En er was geen woord over gelogen. Wat een mooie locatie, het heeft echt een WAUW factor! Dit wordt zeker 1 van mijn favoriete plekjes om te shooten.

Het was een behoorlijk grijze dag en toen we aankwamen regende het zelfs nog. Maar dat mocht de pret niet drukken. Lyanne van 1.5 vond het heerlijk om over de heuveltjes te rennen en met haar loopfietsje langs de bomen te zoeven. Er stonden ook allemaal paddenstoelen in allerlei kleuren en maten. Die werden samen met papa allemaal schoon gepoetst.

Gelukkig werd het al gauw droog en konden we prachtige plaatjes schieten. Zeker ook mooi met al die herfstkleuren om ons heen.

Wat zou mooi is aan deze locatie is het licht. Het zand reflecteert het licht zo mooi terug. Het water is er prachtig helder en blauw, helemaal als de zon schijnt.

Voor de kinderen is het ook een uitdagende locatie, lekker spelen op het strand of rennen door de bossen. Hierdoor ontspannen ze zich al snel en ontstaat en een prettige sfeer waar de mooiste foto’s uit voort komen.

Na een rondje om het meer te hebben gewandeld hadden we alle plaatjes die we wilden maken zeker gemaakt. Met als eindresultaat mooie lichte, frisse en spontane foto’s precies zoals ik ze graag zie!

Lijkt jou dit ook leuk neem een kijkje op mijn website; www.joycemolenaarfotografie.nl en boek een gezinsshoot!