fbpx

Cakesmash met een 2 jarige

Glunderen!

Deze knappe dame kwam, als bijna 2 jarige, naar mijn huiskamer studio voor een cakesmash. Kijk haar eens stralen! Toen ze die mooie Happy birthday ballonnen zag hangen begonnen haar ogen te glinsteren. Heb je ook gezien hoe de 2 op haar romper overeenkomt de slinger? Leuk he! Je kunt via mij ook een rompertje of truitje bedrukken. En ben je niet zo goed in vlechtjes maken ook dat doe ik graag voor je! Van alle markten thuis. ;D

Bah vieze handen!

Ik moet zeggen een cakesmash met een 2 jarige gaat er toch wat anders aan toe. ;D Een 2 jarige kan tenslotte al prima met een vork of een lepel eten, ze zijn vaak wat geremder. Maar dat is absoluut geen probleem!! Dan krijg je toch gewoon even een vork of een lepel om wat losser te worden!

Nadat ze de smaak goed had te pakken begon ze heerlijk te smikkelen!

Lekker kliederen

Nadat haar mama ook d’r handen in de cake had gestopt durfde de kleine meid ook en ging ze helemaal los. Met 2 handen tegelijk ging ze de taart te lijf. ;D Zo mooi, wetende in haar achterhoofd dat het eigenlijk helemaal niet zo hoort, en dat het dit keer gewoon mag. Geweldig!!

Heerlijk hoe ze reageerde! Eigenlijk houd ze helemaal niet van vieze handen tussendoor moesten ze dan ook geregeld even schoon gemaakt worden. ๐Ÿ˜€ Natuurlijk likte ze haar vingers ook heerlijk af.

Cakesmash 2 jarige, Cakesmash Berkel en Rodenrijs, Joyce Molenaar Fotografie

Deze taart had haar mama gemaakt maar je kunt ook een cakesmash met taart bij mij boeken. De taarten bestel ik bij De zoete proeverij.

Lijkt het jou ook leuk om een cakesmash met een 2 jarige te boeken? Of met een bijna 1 jarige klik dan even op deze link voor meer informatie. Cakesmash in Berkel en Rodenrijs – Joyce Molenaar Fotografie

En dan hoop ik jullie snel te ontmoeten om de cakesmash van jullie kleintje te mogen vastleggen.