fbpx

Algemene voorwaarden Newborns, gezinnen, loveshoots, zwangerschaps shoot en cakesmash

 

1          Voor de shoot

Het boeken van de fotoshoot

1.1           Jullie kiezen een pakket voordat de fotoshoot begint en gaan daarmee akkoord met de prijzen zoals vermeld op de website. Achteraf kunnen altijd extra foto’s besteld worden tegen vermelde tarieven.

1.2           Een fotoshoot is definitief als jullie het boekingsformulier hebben ingevuld en bevestigend hebben gereageerd op de bevestigingsmail van Joyce Molenaar Fotografie. Met jullie bevestiging, gaan jullie ook akkoord met deze algemene voorwaarden.

1.3.          De foto’s zijn altijd of in de studio of op een mooie buitenlocatie zoals door Joyce Molenaar Fotografie aangegeven of op de in samenspraak afgesproken locatie. Bij het boeken van een fotoshoot aan huis rekent Joyce Molenaar Fotografie een toelage van €50,-. Vanaf pakket 2 of compleet komen deze kosten te vervallen.

Bij annulering of verzetten

1.4          Bij een annulering minder dan 24 uur voor de shoot brengt Joyce Molenaar Fotografie 50% van de kosten in rekening. Binnen 48 uur voor de shoot afzeggen kost 25% van de factuur. Verzetten in verband met ziekte kan natuurlijk wel altijd in overleg. De nieuwe afspraak moet dan wel binnen twee maanden alsnog plaatsvinden.

2          Tijdens de shoot

Bij mislukken

2.1       We proberen samen jullie baby heerlijk ontspannen te houden tijdens de shoot. Het gebeurt eigenlijk nooit dat de baby ontevreden is en we niet door kunnen gaan. Mocht de baby ontroostbaar blijken, dan maken we een nieuwe afspraak voor binnen een week. Jullie moeten dan wel de factuur alvast betalen vóór de tweede poging. Als oudere broers/zussen niet meewerken dan is er geen herkansing mogelijk.

2.2       Mochten de foto’s door technische oorzaken niet geleverd kunnen worden, dan wordt er op kosten van Joyce Molenaar Fotografie een nieuwe shoot gedaan.

2.3       Mochten er te weinig goede foto’s zijn om pakket Luxe te leveren, dan houdt Joyce Molenaar Fotografie zich het recht voor om achteraf alsnog pakket Compleet aan te bieden. De ouders kunnen wel altijd zelf foto’s kiezen. Het album kan dan alsnog geleverd worden. Uiteraard hoeft dan niet het bedrag van een Luxe pakket betaald te worden.

Aansprakelijkheid

2.3       Joyce Molenaar Fotografie kan niet aansprakelijk gehouden worden voor schade aan materialen of personen tijdens de fotoshoot.

2.4       Joyce Molenaar Fotografie bewaart de foto’s een halfjaar. Jullie zijn zelf verantwoordelijk voor het opslaan en back-uppen van de foto’s. Joyce Molenaar Fotografie kan niet aansprakelijk gehouden worden voor het kwijtraken van de foto’s. Binnen dit half jaar kan je nog een beroep doen op mijn back-up maar alleen op de door jou uitgekozen foto’s.

2.5       Joyce Molenaar Fotografie kan niet aansprakelijk gehouden worden voor fouten in afdrukken of fotoproducten die ouders zelf bestellen.

 

3          Na de shoot

Bewerking      

3.1       Joyce Molenaar Fotografie bewerkt de foto’s naar eigen inzicht volgens de eigen stijl die te zien is in het online portfolio. Bij boeken gaat een klant akkoord met het bewerken in deze stijl.

Ontvangen van de foto’s

3.2       Na de shoot ontvangen jullie na uiterlijk 7 dagen een weblink met inlogcode. Daar staan jullie foto’s in klein formaat en met watermerk. Joyce Molenaar Fotografie levert altijd een aantal bewerkte foto’s aan als voorbeeld. Jullie kunnen per mail of in de favorietenlijst aangeven welke foto’s jullie in hoge resolutie willen hebben. (afhankelijk van jullie gekozen pakket).

3.3       Nadat jullie je keuze hebben gemaild, ontvangen jullie binnen uiterlijk 10 werkdagen na jullie betaling de gekozen foto’s bewerkt en in hoge resolutie op de mail. Indien van toepassing volgen fotoproducten binnen drie weken na het leveren van de foto’s. Mits de levertijd dit toelaat.

Betaling

3.4       Jullie ontvangen de factuur nadat jullie de foto’s hebben uitgekozen. De betaling moet binnen 14 dagen zijn overgemaakt. Jullie ontvangen de hoge resolutie foto’s nadat de betaling binnen is bij Joyce Molenaar Fotografie uiterlijk na tien werkdagen.

Eigendom en copyright

3.5       Jullie mogen de foto’s binnen huiselijke kring gewoon gebruiken. De foto’s blijven wel eigendom van Joyce Molenaar Fotografie. Jullie mogen de foto’s dus niet verder bewerken of aanpassen. Ook mogen jullie de foto’s buiten huiselijke kring (bijvoorbeeld op social media of op websites, in wedstrijden enz.) alleen gebruiken met het noemen van Joyce Molenaar Fotografie als de fotograaf.

3.6       Joyce Molenaar Fotografie gebruikt een kleine selectie van de foto’s op social’s en website. Hiervoor wordt van tevoren bij jullie toestemming gevraagd.